Felejthetetlen esküvők

Bhután rejtett szépségei a Himalája hegyei között egyedülállóak a világon. Varázslatos és misztikus hírnevével, lenyűgöző hegyeivel és a hagyományokat szigorúan követő építészeti elemeivel felejthetetlen esküvői élményt nyújt a pároknak, aki életük legboldogabb pillanatait itt szeretnék hivatalossá tenni.

Ez a kis ország olyan csúcskategóriás turisztikai célponttá nőtte ki magát a világon, amellyel csak kevés ország büszkélkedhet. A gazdag történelmi és kulturális szépségekkel és a határtalan természeti erőforrásokkal rendelkező himalájai paradicsom ismert titokzatosságáról. A világ minden tájáról érkező turisták megismerhetik az érintetlen környezet eszenciáját, felfedezhetik a tekervényes ösvények rejtett célállomásait, és részt vehetnek a sajátos buddhista fesztiválokon.

A nagy számú turisták között megjelentek azok a párok is a világ minden tájáról, akik ebben a csodálatos környezetben mondanák ki a boldogító igent.

Bár egyelőre a bhutáni hagyományos házasságot nem ismerik el nemzetközi szinten, mégis a tradicionális bhutáni esküvői szertartás egyre népszerűbb, amiket különféle exkluzív csomagok formájában lehet előre megrendelni. Ennek az élethosszig tartó élménynek köszönhetően, Bhután egyre népszerűbb célponttá válik.

Egyes párok azért utaznak az országba, hogy a hagyományos módon fogadjanak örök hűséget, de sokan az esküvői fogadalmukat szeretnék újra megerősíteni, amely áldást, boldogságot és virágzó örökké tartó kapcsolatot hoz az életükbe. Emellett egyes párok az esküvő előtti csodálatos fényképek készítése miatt is meglátogatják Bhutánt.

Punakha Dzongh az a hely, ahol a király és a királynő is örök hűséget fogadott egymásnak. A fogadalom kimondása ezen a helyen valóban fenséges élmény. A hagyományos bhutáni esküvői szertartás magában foglalja a buddhista szerzetesek és lámák vallásos szertartásain való részvételt.

A szállodák és vendégházak már elkülönített és feldíszített termeket biztosítanak az ünnepelni vágyóknak. A rituális szertartás mellett maszktáncok, népdalok és táncok is színesítik a programot.

A ,menyasszony, a vőlegény és a násznép számára nagyszerű lehetőség ez arra, hogy belelásson a bhutáni hagyományok őrzésének fontosságába.

A gazdag természeti adottságok, az élénk színek, a lenyűgöző táj egyedi lehetőséget nyújt emlékezetes esküvői fényképek készítésére. Lehetőség nyílik a Himalája hegycsúcsai között, ősi buddhista templomokban vagy akár helyi emberek között is megörökíteni a pillanatot. Tapasztalja meg Ön is akár ezt az hihetetlen kulturális sokszínűséget.

pre-wedding-photography-in-bhutan-moomedia-feature.jpg

wedding1.jpeg

pre-wedding-photoshoot-in-bhutan12.jpg

wedding2.jpg